קראנצ'י משגע: תפו"א פריכים בתנור עם עשבי תיבול

מתכון לתפו"א אפויים פריכים בתנור עם עשבי תיבול, בניחוח חמאתי רך וקראנצ'יות משגעת

מצרכים
3 שיני שום גדולות וכתושות
כפית שמן זית
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס
עשבי תיבול כמו טימין ורוזמרין
תפוחי אדמה
קורט אגוז מוסקט מגורד
תרסיס שמן בטעם חמאה לשימון התבנית

אופן הכנה
מחממים תנור ל 200 מעלות.
מניחים את תפוחי האדמה אחרי ששימנו את התבנית.
(כדי לקבל את צורת ה "אקורדיון" יש לחתוך כל תפוח אדמה לפרוסות דקות, כמעט עד הסוף, אך לא ממש)
בקערה מערבבים היטב את יתר המרכיבים ויוצקים מעל באופן שווה. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום עם פתח קטן ליציאת האדים ואופים בערך 30-45 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה פריכים ומוכנים.

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

2 תגובות

  1. מה בדיוק יש ליצוק מעל?? כפית שמן וכפית פפריקה? ניסיתי והמתכון יצא מזעזע ויבש. בכלל אין דמיון לתמונה….

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות