חביתה מכל הלב

מה קרה כששירה (בת 8) וגאיה (כמעט 10) נכנסו למטבח והחליטו להכין חביתה מכל הלב? התשובה בפנים – ויש גם פטנט מדהים להפרדת חלבון וחלמון.
קליק לצפייה>>

מצרכים:
2 ביצים
ירקות להגשה

אופן הכנה:
1. שוברים ביצים לתוך קערה. באמצעות בקבוק פלסטיק רגיל מפרידים בין החלבון לחלמון.
את החלמונים מעבירים לסקוויזר אחד ואת החלבונים לסקוויזר אחר.
2. על מחבת על אש בינונית, מציירים באמצעות החלמון צורה של לב. באמצעות הסקוויזר השני ממלאים את הלב עם החלבון.
3. מטגנים כדקה, הופכים ומטגנים גם מהצד השני.
4. מגישים עם ירקות לבחירה.

שירה וגאיה השתמשו ב:
מחבת פיקולו מיני אדום סולתם
סכיני פרינסס וקרש חיתוך מעץ במבוק של סולתם

קליק לסניפי רשת סולתם

צילום: אוהד ארידן ואיל רגב
מתכונאות וסטיילינג: פאולין שובל

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

7 תגובות

  1. מהממות ברמות
    סרטון ברמה גבוהה לילדים ולהורים כאחד
    אהבתי במיוחד את הפטנט להפרדת החלבון מהחלמון עם הבקבוק-משאבה
    שאפו גדול

  2. סרטון מעולה! קצר, מצחיק והילדות מדברות בגובה העיניים ישר לילדים ולהורים! אי אפשר שלא לאהוב אותן!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות