קריספי פריך וטעים במיוחד: מתכון לכרובית בתנור

לא בטוח אם המתכון הזה הוא המצאה של אייל שני או בכלל קונספט מחו"ל. אבל דבר אחד כן בטוח וזה שהמתכון לכרובית בתנור הוא קל מאוד, בריא מאוד ושווה כל שנייה של השקעה.

מצרכים
כפית אבקת מרק בצל
כפית רוטב סויה
כף מיונז קל
ראש כרובית בינוני טרי ויפה
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פלפל לבן טחון
רבע כפית כורכום
חצי כפית אבקת שום

ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180-200 מעלות.
בסיר מלא במים רתוחים לבשל את הכרובית 1/3 בישול, כשהיא עם התפרחת כלפי מטה, כ- 10 דק' עד שהיא בדרך להיות רכה, אבל לא יותר מדי.
להוציא מהמים ולסנן.
לערבב את התבלינים לתערובת אחידה. לעסות היטב את הכרובית השלמה בתערובת התבלינים.
להניח בכלי מתאים ולכסות בנייר אלומיניום.
לאפות כ- 50 דקות, להסיר את הכיסוי ולהמשיך אפייה עוד 10 דקות עד צלייה וקבלת גוון שזוף.

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות