לביבות תירס מדהימות

גם לילדים וגם למבוגרים: מתכון של כוהנת הדיאטות חלי ממן ללביבות מלאות טעם

מצרכים:
כוס חלב 1%
ביצה מופרדת לחלמון ולחלבון
2 כפות קמח שטוחות
קופסת גרעיני תירס לייט
בצל ירוק קצוץ/פטרוזיליה קצוצה (אופציה)

ההכנה:
בקערה מערבבים את הקמח עם חלמון הביצה. מוסיפים חלב ותירס, מניחים בצד לחצי שעה.
בקערה אחרת מקציפים את החלבון לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתערובת הקמח והתירס.
מחממים מחבת טפלון היטב ומרססים בתרסיס שמן. בעזרת 2 כפות יוצקים לביבות למחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
נוצרות 10 לביבות.
2 לביבות= מנת פחמימה

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

תגובה אחת

  1. יצא נוזלי מידי. לדעתי כוס חלב זה יותר ידי או שצריך לציין באיזו כוס צריך להשתמש (כוס מדידה סטנדרטית/ כוס חד פעמית …)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות