טראפלס שוקולד ופיסטוקים

מתכון מושלם לכדורי שוקולד ממכרים עם רום ופיסטוקים, בלי מיקסר ובלי תנור. במקסימום הנאה

מרכיבים
מיכל שמנת מתוקה
כף גדושה קקאו
250 ג' שוקולד מריר
100 ג' שוקולד חלב נוגט
כוס סוכר
2 כפיות רום
כפית וניל
כפית ליקר אמרטו
שבבי פיסטוקים
250 גרם ביסקוויטים

ההכנה
ממיסים את השוקולד במיקרוגל עד שנמס לחלוטין בלי לחרוך.
מרתיחים בסיר קטן שמנת, וניל, אמרטו ורום. יוצקים את התערובת לשוקולד המומס ומערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה.
שוברים את הביסקוויטים ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד שהכל מתאחד ומשאירים כך לנוח כשעה.
יוצרים כדורים בגודל הרצוי, מגלגלים על שבבי הפיסטוק. מניחים במקרר למס' שעות

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות