שלב אחרי שלב: הדרך לסטייק סלמון הכי טעים שיש

מתכון של הכוהנת חלי ממן לסטייק סלמון אפוי בתנור במרינדת תבלינים נהדרת

המצרכים:
ק"ג סטייק סלמון
2 כפות שום כתוש
רוזמרין
בזיליקום
5 כפיות שמן זית
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
מעט מלח גס
פרוסות פלפל חריף ופרוסות לימון (אפשרות)

אופן ההכנה:
מניחים את הדג על התבנית, מערבבים את כל התבלינים בקערה ומורחים אותו בעזרת כף.
עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום גבוה ל 20 דקות.
מסירים את נייר הכסף, מניחים את פרוסות הלימון (אם רוצים, כאופציה) ואופים 20 דקות נוספות.

נוצרות 5 מנות, כשכל מנה =מנת חלבון בשר ומנת שומן בארוחת צהריים

באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא.
קליק למתכונים נוספים

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק