שלב אחרי שלב: הדרך לסטייק סלמון הכי טעים שיש

מתכון של הכוהנת חלי ממן לסטייק סלמון אפוי בתנור במרינדת תבלינים נהדרת

המצרכים:
ק"ג סטייק סלמון
2 כפות שום כתוש
רוזמרין
בזיליקום
5 כפיות שמן זית
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
מעט מלח גס
פרוסות פלפל חריף ופרוסות לימון (אפשרות)

אופן ההכנה:
מניחים את הדג על התבנית, מערבבים את כל התבלינים בקערה ומורחים אותו בעזרת כף.
עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום גבוה ל 20 דקות.
מסירים את נייר הכסף, מניחים את פרוסות הלימון (אם רוצים, כאופציה) ואופים 20 דקות נוספות.

נוצרות 5 מנות, כשכל מנה =מנת חלבון בשר ומנת שומן בארוחת צהריים
[four_fifth_last]באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא.
קליק למתכונים נוספים[/four_fifth_last]

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות