ברוסקטה של סלמון כבוש: מתכון עם קראנץ'

מתכון מלא טעמים לנישנוש עשיר בוויטמינים והכי חשוב, קראנצ'י וקליל

מה צריך?
100 גרם פילה סלמון טרי
יין לבן
מלח ופלפל שחור גרוס
צרור שמיר וצרור פטרוזיליה
שמן זית
גבעול בצל ירוק

מה עושים עכשיו
חותכים את הפילה סלמון לקוביות בגודל של 1*1 ס"מ. מתבלים ב 30 CC יין לבן, 1/2 כפית שטוחה מלח וקורט פלפל שחור גרוס. מערבבים ומחכים כחצי שעה.
מוסיפים צרור קטן של שמיר, חלק קצוץ גס וחלק שלם, גבעול בצל ירוק קצוץ, צרור קטן פטרוזיליה, חלקו קצוץ וחלקו שלם. מערבבים ומציפים בשמן זית.

להרכבת הברוסקטה:
מורחים פרוסת לחם בעובי של ס"מ בשמן זית. קולים בתנור. עליה מורחים את תערובת הסלמון הכבוש.

באדיבות השף הרשתי יהודה גינסבורג, בית האוכל האיטלקי "טרנטינו"

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות