עוגת שוקולד מושחתת מ- 3 מרכיבים

המתכון האולטימטיבי לעוגה רכה, שוקולדית, קרמית ומושחתת במינימום מאמץ, מ- 3 מרכיבים בלבד

מה צריך?
200 גרם חמאה רכה
550 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה
5 ביצים

מה עושים עכשיו
ממיסים שוקולד וחמאה בסיר קטן על אש נמוכה עד המסת השוקולד.
במקביל מקציפים ביצים עד שהן תפוחות בקערת מיקסר.
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מרפדים תבנית 24 בנייר אפייה.
מקפלים את 2 התערובות יחד ושופכים את הבלילה בעדינות לתבנית.
את תבנית העוגה מניחים בתבנית גדולה יותר עם מים חמים. אופים כ- 20-25 דקות.
מצננים בטמפרטורת החדר חצי שעה ומעבירים למקרר ל- 4 שעות.

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות