זה המתכון הפרטי של חלי ממן לקציצות ברוטב עגבניות

טעימות בצורה מיוחדת, עסיסיות ודיאטתיות! חלי ממן, רשת תמיכה להרזייה ואורח חיים בריא, במתכון קציצות נפלא שחובה לגזור ולשמור

מצרכים
ק"ג בשר טחון
קופסת עגבניות מרוסקות
ביצה
כף שמן זית
ממתיק סוכרזית
בצל גדול חתוך לחצאי טבעות
2 פלפלים אדומים גדולים חתוכים לרצועות
4 שיני שום כתוש
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה

ההכנה
בסיר גדול מחממים כף שמן מטגנים את הבצל. מוסיפים את הפלפלים האדומים. מאדים דקה-שתיים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ובעזרת הקופסה שהיו בה העגבניות מוסיפים מים פעמיים, כלומר 1.6 ליטר.
מוסיפים את המלח, סוכר ופפריקה.
מביאים לידי רתיחה בסיר מכוסה. מרתיחים עשר דקות. מערבבים את הבשר הטחון עם הביצה ושום כתוש, וצרים כדורים קטנים.
את הכדורים מכניסים לנוזל הרותח ולאחר שכל הכדורים הוכנסו מוודאים שהנוזל הגיע לרתיחה שנייה.
מנמיכים את האש, מכסים, מבשלים לפחות 45 דק'.

3-4 קציצות קטנות =תחליף לחלבון בשר בארוחת צהריים

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות