הכי חג שיש: קיש מוצרלה בצל ותרד

לקראת שבועות, מתכון נהדר לקיש מוצרלה, בצל סגול ותרד, שמצטיין בטעם עסיסי וממכר על בצק פריך

מה צריך?
200 גרם חמאה
3 חלמונים
כפית מלח
80 גרם גבינת פרמזן מגוררת
300 גרם קמח
2 כפות מים קרים

📌📌 הטבה בלעדית רק עד 14.7.2020 📌📌

מה עושים עם כל זה?

מערבבים את החומרים במיקסר עד שמתקבל בצק אחיד. מכניסים למקרר למנוחה בת שעה.

2 בצלים סגולים חתוכים גס
2 שיני שום קצוץ
1.4 כוסות שמנת מתוקה
2 ביצים
300 גרם עלי תרד שטופים
מלח ופלפל שחור גרוס
אבקת שום
3 כפות גבינת מוצרלה מגוררת
עלי ארוגולה
3 כפות שמן זית

ההכנה
מטגנים בשמן את הבצל והשום עד הזהבה, מוסיפים את התרד. מערבבים כ 4 דקות.
לאחר מכן מורידים מהאש, מוסיפים את עלי הארוגולה ושאר המרכיבים.
בתבנית קיש מרדדים את הבצק ודוקרים עם מזלג בכמה מקומות. אופים כ 8 דקות בחום 180 מעלות.
מוציאים, מפזרים את המילוי ומחזירים לתנור לאפיה של 25 דק' עד השחמה.

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות