פינוקי שוקולד של חלי ממן

חלי ממן במתכון למאפי שוקולד קטנים, מיוחדים, שמכינים בקלות ומצטיינים במרקם פאדג'י נמס בפה

מצרכים
ביצה גדולה
גביע יוגורט 200 מ"ל 1.5%
כפית תמצית וניל
25 גרם סוכר (2 כפות)
180 גרם קמח (כוס ורבע)
כפית אבקת אפיה
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר או טבלת שוקולד מריר מגוררת גס

ההכנה
בקערה לטרוף ביצה, יוגורט, סוכר ותמצית וניל ביחד. להוסיף קמח ואבקת אפייה. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לפזר את פתיתי השוקולד צ'יפס בתוך התערובת. לחמם מכשיר לאבלי בייק עם תבניות מאפים, לרסס בספריי שמן ולמזוג מהתערובת כפית לכל שקע.
לאפות כ 5-7 דקות.
נוצרות 24-25 יחידות. כל 3 יחידות =ארוחת ביניים אחה"צ

באדיבות חלי ממן, רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות