חלי ממן מציגה: עוגת אננס טבעונית הפוכה

קיבלנו מחלי ממן מתכון לעוגה פירותית, עסיסית וטעימה במיוחד. כזו שמכינים בקלות בבית והיא תמיד מצליחה.

המצרכים
כוס מי שימורי אננס
תמצית וניל
2 כפות סוכר
בננה בינונית מעוכה
60 גרם שמן קוקוס
500 גרם קוביות אננס בסירופ קל
3/4 כוס קמח תופח
תבנית בקוטר 26

ההכנה
מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות.
מסננים את קוביות האננס ושומרים את הסירופ בצד. מערבבים בקערה את קוביות האננס ושמן הקוקוס ומשטחים בתחתית התבנית. אופים 15-20 דקות עד שקוביות האננס משחימות מעט.
בינתיים טורפים בקערית את הבננה עם הסוכר וכמה טיפות תמצית וניל. מודדים שליש כוס ממי שימור האננס ומוסיפים לבלילה, לסירוגין עם הקמח.
טורפים היטב אחרי כל הוספה. מנמיכים את חום התנור לבינוני-נמוך, מוציאים את התבנית בזהירות, יוצקים את הבלילה על האננס ואופים 15-20 דקות עד שזהיב.
הופכים את העוגה על צלחת הגשה ומגישים חם.
נוצרות 10 מנות. כל מנה =תחליף לארוחת ביניים של ארבע

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק