פטריות ממולאות: מתכון שבא מהלב

פטריות ממולאות באהבה של כוהנת הבריאות חלי ממן, בטעם שמתמכרים אליו, בהכנה פשוטה וללא קלוריות כלל

קרדיט צילום רויטל חדד, חלי ממן רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא

קרדיט צילום רויטל חדד, חלי ממן רשת קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא

מרכיבים
פטריות טריות
גמבה
בצל
פטרוזיליה וכוסברה
עגבניות שרי
בצל
מלח ופלפל
רוטב סויה וטריאקי

ההכנה
לקצוץ פטרוזיליה וכוסברה, לאדות עם קוביות גמבה ובצל ולתבל במלח ופלפל. למלא את הפטריות בתערובת.
בתחתית תבנית להניח עגבניות שרי ופלחי בצל שתובלו ברוטב סויה ורוטב טריאקי.
בעזרת מברשת אפיה להבריש את הפטריות מעל המילוי, להכניס לתנור לאפייה קלה.
מתכון חינמי

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק