קסטה ביתית נוסטלגית במילוי וניל ושוקולד

קסטה ביתית! אחד הקינוחים היותר טעימים, כדי שלא נצטרך לרדוף אחרי המוכר בים. הטעם מווושלם. מתוך דף הפייסבוק הטעים "במטבח של יעלי" של יעל לוי המוכשרת

מצרכים
חבילת ביסקוויט קסטה או פתי בר

לקרם שוקולד:
שמנת מתוקה בטעם שוקולד
כף אינסטנט פודינג שוקולד
כף אבקת סוכר
כוס חלב

לקרם וניל:
מיכל שמנת מתוקה
כף אינסטנט פודינג וניל
כף אבקת סוכר
כוס חלב

מתוך דף הפייסבוק "במטבח של יעלי"
מתוך דף הפייסבוק "במטבח של יעלי"

ההכנה
מקציפים בנפרד כל אחת מהתערובות.
בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפיה מניחים שכבה של ביסקוויטים (אין צורך לטבול בחלב).
מלמעלה מניחים קרם שוקולד ומכניסים למקפיא לשעתיים. מוציאים, מורחים את שכבת הוניל ומסדרים שוב שכבה של ביסקוויטים. מכניסים למקפיא להתייצבות.
פורסים ונהנים

קליק למתכונים נוספים

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות