הכי קל בעולם: טראפלס שוקולד תפוז ללא אפייה

עוגה שוקולדית איכותית עם נגיעות תפוז עדין. מתכון מופלא וקל להכנה שכובש לבבות

מצרכים
600 ג' שוקולד מריר 70%, שבור לקוביות
כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מתפוז אחד
500 מ"ל שמנת מתוקה
שליש כוס דבש
שוקולד לבן מגורד לפיזור מעל העוגה
מעט מלח

אופן הכנה
בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה עד סף הרתיחה. מכבים את האש.
מניחים את קוביות השוקולד ומחכים 2 דקות כדי שהשמנת תמיס את השוקולד.
מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים מלח, וניל וגרידת תפוז. מערבבים שוב לתערובת אחידה. עכשיו טועמים ובודקים אם יש צורך להמתיק את התערובת.
מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מקררים בערך 4 שעות במקפיא עד שהעוגה מתייצבת, לאחר מכן הופכים על משטח מרובע, מפזרים שוקולד לבן מגורד ופורסים לקוביות

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות