סנדוויץ' רוסטביף מושלם

"מאפיית ברמן", בשיתוף רות אופק, בעלת הבלוג "שמח במטבח", מגישים מתכון לסנדוויץ' רוסטביף. שפע של בשר טוב, חרדל שמחמיא לטעמי הבשר וירקות טריים שמוסיפים רעננות.
הכל בלחם מחמצת ללא חומרים משמרים.

מרכיבים
2 פרוסות לחם EFREE

כף חרדל גרגירים
6-5 פרוסות רוסטביף (ראו מתכון, אפשר להשתמש גם ברוסטביף קנוי באיכות טובה)
מלפפון חמוץ פרוס לאורכו
עלה חסה ערבית חתוך לרצועות
עגבנייה פרוסה

קרדיט צילום אורן דאי סטיילינג ענת לבל. סנדוויץ רוסטביף מאפיית ברמן ורות אופק

קרדיט צילום אורן דאי סטיילינג ענת לבל. סנדוויץ רוסטביף מאפיית ברמן ורות אופק

לרוסטביף
½1 ק"ג נתח סינטה מיושן (אפשר גם אנטריקוט או שייטל)
כפית חרדל דיז'ון (רגיל או גרגירים)
1/2 כפית מלח גס
כף שמן זית
כמה ענפי רוזמרין

אופן ההכנה
1. להכנת הרוסטביף: מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה-שעתיים לפני ההכנה. מחממים תנור לחום מקסימלי (250-220 מעלות).
2. מעסים את הבשר היטב מכל צדדיו בחרדל, במלח ובשמן הזית. מניחים עליו את הרוזמרין. מעבירים לרשת צלייה וצולים בתנור במשך כ-15 דקות עד שהבשר "נסגר" מכל צדדיו.
3. מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות וממשיכים בצלייה במשך 60-45 דקות לפי מידת העשייה הרצויה. מוציאים מהתנור ונותנים לבשר לנוח כ-10 דקות לפני שפורסים אותו.
4. להכנת הכריך: מורחים על פרוסת לחם חרדל ומניחים מעל את הבשר בשכבות. מסדרים מעל את פרוסות המלפפון חמוץ והעגבנייה, מניחים מעל את החסה וסוגרים עם הפרוסה הנוספת. כדאי לחתוך את הסנדוויץ' באלכסון ולעטוף בנייר פרגמנט כדי למנוע נזילות. בתיאבון!

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק