לחמניות ללא גלוטן ועם מלא דברים טובים בפנים

גאיה (כמעט בת 10) ושירה (בת 8) נכנסו שוב למטבח והחליטו להכין לחמניות בריאותיות, ללא גלוטן אבל עם מלא דברים טובים בפנים. איך הן יצאו מקצועניות הפעם? ואיזו תבנית אפייה מושלמת עשתה עבורן את העבודה?
קליק לצפייה>>

מצרכים:
1/3 כוס שיבולת שועל
כף זרעי צ'יה
2 כפות רסק תפוחים
כף חלב שקדים
קורט מלח
1 כפית אבקת אפייה

אופן הכנה:
בבלנדר שמים שיבולת שועל, זרעי צ'יה, אבקת אפייה ומלח. מרסקים עד לקבלת תערובת דקה.
מעבירים את התערובת לתוך קערה ומוסיפים חלב ורסק תפוחים. מערבבים היטב.
מחממים תנור ל180 מעלות.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה או תבנית למאפין. אופים במשך 15 דקות.
חוצים ומגישים עם גבינה/ דבש ופירות לבחירה

שירה וגאיה השתמשו ב:
קרש חיתוך מעץ במבוק ולקקנים של סולתם
תבנית אפייה פאי מרובעת (ציפוי נון סטיק) של סולתם
סט סכו"ם מנירוסטה של רשת סולתם

קליק לסניפי רשת סולתם

צילום: אוהד ארידן ואיל רגב
מתכונאות וסטיילינג: פאולין שובל

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

4 תגובות

  1. חייבים לנסות את המתכון אליפות הזה! הילדים גם נהנים להכין אותו ואחר כך טורפים את מה שיוצא (לא להאמין שאלו לחמניות ללא גלוטן..)

  2. וואו! סדרת הסירים לילדים של סולתם נראית מאוד מוצלחת! הילדות מבשלות בהם בטבעיות והלחמניות נראות מאוד טעימות!! שאפו

  3. אני צופה בשתי הבנות המדהימות בפעם השניה
    בשלניות קטנות בצורה קלה וטבעית עם שימוש מדהים בכלי הבישול אלגנטיות נפלאות כיף לראות אותן

להגיב על נירית לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות