גרציא: מטבח איכותי בלב עמק חפר מציע אירוח עשיר, מלא לב ונשמה

המטבח המקומי של מיכל גרציאני, בשלנית ומארחת ותיקה ומוערכת, מתחדש ומתרענן

בלב ליבו של עמק חפר, בגינה הירוקה של קיבוץ העוגן, (צמוד לכביש 4) שוכן גרציא, מטבחה המקומי של מיכל גרציאני, טבחית ומארחת ותיקה ומוערכת, שהפך בשנים האחרונות למוסד מקומי ומקום עלייה לרגל מכל הארץ.

גרציא מציע אוכל שנותן כבוד לחומרי גלם טריים, עם היד האוהבת והאסתטית של גרציאני, תושבת הקיבוץ, שכבר שנים ידועה בעמק חפר בזכות חדוות האירוח העשיר, מלא לב ונשמה, המורגש בפרטים הקטנים של כל מנה.

גרציא משמש כמקום מפגש איכותי המציע תפריט ערב חדש ורענן, המבוסס על מנות טריות ועונתיות, המורכבות מחומרי גלם של יצרני בוטיק מקומיים מהאזור. התפריט העשיר כולל מבחר מנות בשר, עוף, דגים, פירות ים, וכן מנות צמחוניות וטבעוניות מגוונות. כמו כן, מציע המטבח של גרציא ארוחות בוקר מיוחדות וייחודיות לאזור, תפריט צהריים מגוון הכולל ארוחות עסקיות, תפריט לילדים, תפריט קינוחים עשיר ותפריט אלכוהול הכולל יינות, בירות וקוקטיילים.

מטבחה המקומי של מיכל גרציאני, טבחית ומארחת ותיקה ומוערכת, שהפך בשנים האחרונות למוסד מקומי ומקום עלייה לרגל מכל הארץ, מציע שפע של מנות מיוחדות לארוחת הבוקר:

קרדיט צילום יעל האן סטיילינג מור עזוז דרור

סלמון הולנדייז – חלת בריוש, גבינת שמנת, גרבדלקס סגול, ביצים עלומות, הולנדייז.
סביח אל ח'יר – טחינה, גרגירי חומוס, ביצה קשה, תפו"א, חציל, סלט קצוץ, עמבה בצד.
שקשוקה מרגז – נקניקיות חריפות, תפוחי אדמה, חלה, זיתים, טחינה.
קרואסון שינקין- גאוודה, מקושקשת לייט, רוקט.
1,2,3, דג מלוח – גרבדלקס סגול, מטיאס, איקרה, ביצה רכה, בצל סגול, צנונית, סלט מלפפונים, חלה.
בוקר טבעוני – חביתת חומוס, ממרחים, לחמים, סלט חתוך גדול, פעמיים שתייה.

סיבה נוספת להגיע לגרציא (במיוחד עם תינוקות /ילדים קטנים) היא המקום והמיקום:
בלב ליבו של עמק חפר, בגינה הירוקה של קיבוץ העוגן, (צמוד לכביש 4). ההורים מוזמנים לשבת, לאכול ולשתות בנחת, כשהילדים (שסיימו לאכול אוכל טעים) מוזמנים להשתולל על הדשא, להתנדנד בנדנדות, לרכב על הבימבות שבמקום ולשחק בצעצועים הפזורים על הדשא.

גרציא מציע אוכל שנותן כבוד לחומרי גלם טריים, עם היד האוהבת והאסתטית של גרציאני, תושבת הקיבוץ, שכבר שנים ידועה בעמק חפר בזכות חדוות האירוח העשיר, מלא לב ונשמה, המורגש בפרטים הקטנים של כל מנה.

ימים ושעות פתיחה:
יום א': 08:00-16:00
ב' – ה': 08:00-23:00
שישי: 15:00 – 08:00
שבת- פתוח לאירועים פרטיים בלבד במשך כל היום.
להזמנת מקום מראש: 09-8943942

קליק לאתר

אודות כרמית לוי

אוהבת להכין, לנסות, להריח, לגעת, להתנסות, להתלהב. אומנות ואוכל נמצאים תמיד בראש סדר העדיפויות שלי

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק