למי קראת עגבניה? שקשוקה משודרגת עם פטה ותרד

ארוחת הבוקר ידועה כארוחה החשובה ביותר ביום. זאת כמובן, כל עוד דואגים שהיא תהיה בריאה ומאוזנת. גם אם אין לך יותר מדי זמן פנוי בבוקר, לא חסרים פתרונות, ואפילו שקשוקה, כך מסתבר, יכולה להיות אחת מהם, במיוחד כשהיא באה עם כמה תוספות טעימות במיוחד שנותנות טוויסט מעניין

מצרכים
2 ביצים
עלי תרד צעירים
גבינת פטה
רוטב עגבניות

קרדיט צילום Teka

הוראות הכנה
לאחר ששוטפים ובוררים את העלים, יש לאדות במחבת עם מים חמים וכפית מלח, ולכסות אותה.
נוסיף את רוטב העגבניות אל תוך עלי התרד (מומלץ לשים את התערובת בצלחת שתכנס אל התנור). כדאי לשים לב שנשאר מרווח במרכז הצלחת.
נוסיף את החלבונים במרכז הצלחת ונפורר את גבינת הפטה.
נכניס את התערובת לאפייה למשך 10 דקות בתנור (ב- 180 מעלות).
נוסיף את החלמונים ונמשיך לאפות את התערובת הסופית למשך 5 דקות נוספות.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק