מתכון לקוקילידות שוות במיוחד

הן פריכות, מתוקות וקלות להכנה. מי שתעקוב אחרי השלבים תזכה בקינוח מפנק וכל כך טעים. זהירות! הטעם ממכר. המתכון באדיבות יעל לוי.

מצרכים לעוגיות:
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
3 כפות קקאו
כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח

הכנה:
מחממים תנור ל-175 מעלות.
ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם חצי כוס שמן(במיקרוגל)לתערובת חלקה.
מניחים בצד.
מקציפים 2 ביצים עם הסוכרים לתערובות תפוחה מעט (6-7 דקות)
מוסיפים 3 כפות קקאו מנופה,כפית אבקת אפיה,ו-3/4 כוס קמח,לבלילה ללא גושים.
מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול.
על תבנית מרופדת בנייר אפיה מזלפים שבלולים קטנים(הם מתפשטים במהלך האפיה)
ואופים 8-9 דקות בלבד.
להוציא מהתנור ולהשאיר אותם להתייצבות בתוך התבנית.

להכנת הקרם:
250 מ״ל שמנת מתוקה (אריזה אחת)
כף אבקת סוכר
כף אינסטנט פודינג וניל
להקציף על לקבלת קרם יציב
להעביר את התוכן לשקית זילוף עם צנתר
ולזלף על על מחצית מהעוגיות,
המחצית השניה של העוגיות ישמשו לכיסוי העוגיה עם הקרם (מעין סנדווי׳ץ)
להכניס למקפיא-ולזלול.

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק