קינוח הפתעה: ניגירי פירות קליל וטעים לקראת שבועות

הנה רעיון שלא חשבנו עליו – ניגירי פירות. לפני שאת מעבירה למתכון הבא בואי לפתוח את הראש ולחשוב מחדש. מתכון לקינוח קליל וטעים בלי הרבה מאמץ שידהים את האורחים! באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

מצרכים
100 גרם אורז סושי
200 מ"ל חלב קוקוס
25 גרם סוכר לבן
גרידת לימון מלימון שלם
קמצוץ וניל
קמצוץ קינמון (לא חייב)
לקישוט: תותים, מנגו, אננס, אפרסק וקיווי

ניגירי קינוח קרדיט צילום TEKA

הוראות הכנה
שטפו את האורז עם מים קרים וערבבו קצת עם הידיים. שפכו אותו לסיר עם חלב קוקוס, גרידת לימון, סוכר, וניל וקינמון.
כסו את הסיר על אש קטנה-בינונית עד שהנוזל נעלם, טעמו את האורז ובדקו אם הוא רך מספיק. אחרי זה הניחו את האורז על המגש ותנו לו להצטנן (עדיף להכין את האורז יום לפני).
חתכו את הפירות לרצועות, אתם יכולים לשים עליהם מעט מיץ לימון או סירופ אגבה כדי למנוע מהם להשחים.
עם ידיים רטובות טיפה, קחו קצת אורז והכינו את צורת הניגירי (לא יותר מדי גדול).
שימו את חתיכות הפירות על הניגירי והגישו אותו עם מרמלדה, סירופ שוקולד, דבש או כל דבר שתרצו.

ניגירי קינוח קרדיט צילום TEKA

המלצות לקומבינציה
תותים + אגוזים וסירופ שוקולד
בננה+ חמאת בוטנים
אננס+ קוקוס קלוי
אפרסק+ שקדים קלויים+ סירופ דקלים

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק