ארטיק אבוקדו לימון כבר ניסית?

יום הגלידה הבינלאומי עם חברת "אבוקדו גרנות", שמתכבדת להגיש מתכון קייצי עם הפרי הירוק

לרגל יום הגלידה הבינלאומי, שמצוין מידי שנה בפתיחת עונת הקיץ ב- 1/7, ולרגל החופש הגדול, מגישה חברת "חקלאי גרנות", מתכון קייצי ומרענן לארטיק אבוקדו לימון, הארטיק הכי מקורי שיש. המתכון קל הכנה, מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ, וליהנות מארטיק מתוק, טעים ומרענן, בעל ערכים תזונתיים נפלאים. קיץ שמח ומהנה!

מצרכים
2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"
1 מיכל יוגורט 500 גרם
1/2 חצי לימון
4 כפות סוכר

קרדיט צילום הדס ניצן

אופן הכנה
1. מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון.
2. מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.
3. יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.
4. מגישים צונן וקר ונהנים!

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק