המדריך המנצח לנודלס עם חזה עוף, ירקות ואננס

כיף של מתכון. קל להכנה וטעים. מנה אסייתית רכה ומשביעה בתיבול מנצח, עם שילוב טעמים מפנק

מצרכים
נתחי חזה עוף חתוכים לקוביות
חבילת אטריות לנודלס סיני
כרוב לבן
גזר אחד
בצל ירוק
1/4 כוס שמן
1/4 כוס רוטב טריאקי
כף סילאן
קוביות אננס – אופציה
כפית ג'ינג'ר מגורד בפומפייה גסה

ההכנה
מערבבים את רוטב הסילאן והסויה ומשרים את נתחי העוף כשעתיים.
מבשלים את הנודלס לפי ההנחיות ומסננים.
חותכים את הגזר והכרוב לרצועות דקות ואת הבצל הירוק קוצצים.
אם בוחרים להוסיך אננס: במחבת קטנה מקפיצים את קוביות האננס לצריבה קלה ושומרים בצד.
מחממים חצי מכמות השמן במחבת או בווק. כשהשמן חם מטגנים את רצועות העוף על להבה חזקה עד שהן נצרבות מכל הכיוונים ומוציאים.
את המרינדה שומרים בצד.
מוסיפים את שאר השמן למחבת. מקפיצים את הירקות הקפצה מהירה עד שמתרככים מעט. מתחילים עם הגזר, לאחר מכן כרוב ובצל ירוק. מומלץ להימנע מבישול יתר כדי שהירקות לא יאבדו מהפריכות.
מוסיפים למחבת את הסויה והסילאן עם העוף, לאחר מכן אננס והנודלס. מס' דקות. ואז את הג'ינג'ר לדקה נוספת

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק