פלפלים ארוכים ממולאים בקינואה ובשר

תבנית צבעונית ושמחה של פלפלים מתוקים ארוכים, ממולאים בקינואה ובשר, צלויים בתנור בשילוב רוטב. מנה עיקרית מושלמת שבלעדיה הבית לא מרגיש בית

מצרכים
פלפלים ארוכים מתוקים מסוג שושקה
2 כוס קינואה מבושלת
1/2 קילו בשר טחון
3 שיני שום
3 כפות רסק עגבניות
חופן פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס מים
כפית פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון

לרוטב
100 גרם רסק עגבניות
פפריקה אדומה
2 כוסות מים
מעט אבקת שום

אופן הכנה
שוטפים את הפלפלים. חורצים בצד אחד חריץ לכל האורך.
במחבת עמוקה מחממים מעט שמן ומטגנים שום עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן יחד.
מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן תוך ערבוב ופירור הבשר לפירורים. מוסיפים את הפטרוזיליה. אז מוסיפים את הקינואה ומערבבים היטב עד שהכל נטמע היטב יחד.
מערבבים את רסק העגבניות עם המים ומוסיפים לתערובת. בודקים אם צריך להוסיף מלח.
ממלאים את הפלפלים עם המלית ומניחים בתבנית התנור.
מערבבים יחד את חומרי הרוטב ויוצקים על הפלפלים.
עוטפים בנייר כסף ואופים בחום 200 מעלות בתנור כשעה. לאחר מכן מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-20 דקות.

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק