פחזניות מושלמות בקלי קלות

הן נימוחות, אווריריות והכי טעימות שיש. אז למה? למה אנחנו פוחדות להכין אותן? רינה זוזוט, המתמחה בהכנת ועיצוב עוגות כשרות למהדרין, מציגה מתכון מדהים לפחזניות עם מילוי קצפתי וזיגוג שוקולד מעל. בתאבון!

בסיר בינוני מרתיחים
3 כוסות מים רגילים
כוס שמן
כף סוכר
קורט מלח
כאשר הכל רותח מכבים את האש ומוסיפים:
3 כוסות קמח
מערבבים לבצק אחיד וללא גושים.

עכשיו ניתן לעיסה להתקרר מעט.
לאחר מכן נשים במיקסר את העיסה ונערבל עד לכדי יציאת האדים ובהדרגה נוסיף 6 ביצים בגודל M

טיפ: איך נדע שהעיסה מוכנה לזילוף? כאשר נראה שהיא דביקה ויפה!

את כל התערובת נכניס לשקית זילוף ונזלף על נייר אפיה.
לאחר מכן נאפה בתנור על טורבו 160 מעלות למשך 25 דק׳, וכשנראה שהן אפויות נוציא מהתנור ונניח על גבי רשת לקירור. (לא לפתוח את התנור לפני הזמן!)

מילוי פרווה/ חלבי
250 מיל קצפת צמחית/ שמנת חלבית
חבילת פודינג וניל

בונוס: זיגוג שוקולד מעל
100 גרם שוקולד מריר
100 מ״ל קצפת צמחית
להמיס במיקרוגל ולזגג כמה שאוהבים.

קרדיט מתכון: רינה זוזוט
קרדיט צילום: נתנאל זוזוט

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק