סנדוויץ' סניקרס גלידה: כריך זה כבר לא על הדרך

מי החליט שסנדוויץ' חייב להיות פרוסות עם ממרח חומוס, גבינה או שוקולד? אחרי שמתנסים בשילוב הקיצי של גלידה, שוקולד וחמאת בוטנים, קשה לחזור לכריכים רגילים. הנה דרך מיוחדת שמאפשרת להתחיל את היום עם משהו מתוק! סניקרס סנדוויץ' גלידה.
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

מצרכים
עבור הסנדוויץ'
150 גר' חמאת בוטנים
50 גר' סוכר חום
70 גר' נקטר אגבה
25 גר' שמן קוקוס
100 גר' קמח שיבולת שועל
5 גר' סודה לאפייה
1 גר' מלח

עבור המילוי
½ ליטר גלידת וניל
50 גר' בוטנים קלויים, קצוצים ומקולפים

קרדיט צילום יח"צ

ציפוי
150 גר' שוקולד מריר 50%
15 גר' שמן קוקוס

הוראות הכנה
לבסיסי הסנדוויץ' – ערבבו את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. (במידה ושמן הקוקוס סמיך מידי, חממו אותו למשך כמה דקות).
חממו מראש תנור ל-180ºC. בינתיים, צרו כדורים קטנים מהבצק שנועד לעוגיות שבתחתית.
הכניסו את הבצק לתבניות מאפינס והדקו אותו לתחתית. בצק העוגיות יהווה כ-¼ מהתבנית ויתפח בתנור. במידה ואין ברשותכם תבניות מאפינס, תוכלו להשתמש בתבנית מלבנית ולחתוך את הבצק בהמשך.
אפו למשך כ-11 דקות והניחו שיתקרר בצד.
פזרו כף מלאה בגלידה על כל עוגייה ומעליה הניחו מספר בוטנים מקולפים. אחסנו במקרר עד שיהפכו למוצקות.
המיסו שוקולד ב"אמבט מרים" עם שמן קוקוס. לאחר שהגלידה התקררה מספיק, מלאו כל תבנית בשוקולד.
קשטו את החלק העליון של כל תבנית בעזרת בוטנים, סוכריות צבעוניות או שכבת שוקולד.
הניחו במקרר עד שהשוקולד בחלק העליון יהפוך למוצק.

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק