מקסיקני ממכר: גוואקמולי אבוקדו טבעוני שמתאים לכל מזג אוויר

יום הטבעונות הבינלאומי עם "אבוקדו גרנות", אשר מגישה מתכון עולמי עם הפרי הירוק!
לרגל יום הטבעונות הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-1 בנובמבר,
מגישה חברת חקלאי גרנות מתכון בינלאומי ואהוב בגרסה הביתית. גוואקמולי אבוקדו טבעוני. המתכון קל הכנה, בעל ערכים תזונתיים נפלאים, מוגש בתוך טורטייה ונהדר כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית.

מצרכים
2 אבוקדו בשל
2 כפיות מיץ ליים
2 כפות כוסברה קצוצה דק
1/2 בצל סגול קצוץ דק
1/4 כפית מלח
1 טורטייה

קרדיט צילום הדס ניצן

אופן הכנה
1. מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים
2. מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסברה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.
3. מניחים טורטייה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.
4. מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק