לכבוד החנוכה: לביבות תירס מדהימות של חלי ממן

אז מה יותר חשוב? לקיים את מצוות החג או לאכול בריא בלי כל השמן, טיגונים ועלייה במשקל? ביקשנו מחלי ממן מתכון מנצח. כזה שישלב בין החגיגיות ובין הבריאות. קבלו את לביבות התירס המדהימות שלה.

מרכיבים:
כוס חלב 1%
ביצה מופרדת לחלמון ולחלבון
2 כפות קמח שטוחות
קופסת גרעיני תירס לייט

קרדיט צילום יח"צ

אופן הכנה:
מערבבים בקערה את הקמח עם חלמון הביצה. מוסיפים חלב ותירס ומניחים בצד לחצי
שעה. בקערה אחרת מקציפים את החלבון לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתערובת הקמח
והתירס. מחממים מחבת טפלון היטב ומרססים בתרסיס שמן. בעזרת 2 כפות יוצקים לביבות למחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

בתאבון וחג שמח!

אודות טועמות

המתכונים הכי שווים. הבלוגים הכי טעימים. הכלים שישדרגו לך את המטבח. וכל מה שעושה נעים בבטן.

השאירי תגובה

כתובת האימייל לא תפורסם.

אהבת? בואי לעשות לנו לייק גם בפייסבוק