פנקייק שיבולת שועל ובננה: תתכונני להתאהב

פנקייק. מי לא אוהבת מי. לפעמים מתחשק לך אותו בבוקר עם פירות ולפעמים בסוף היום עם קצת סירופ. לפעמים הילדים משגעים אותך שתכיני להם ערימה בשבת בבוקר ולפעמים את משגעת את הבעל שיכין לך בחמישי כשאתם גונבים זמן איכות יחד. אין כמו פנקייק חם שמכינים בבית ואוכלים טרי ישר מהמחבת. אז הצצנו למטבח של ארז גולקו (בשלן ומדריך סיורי שווקים) ושל נטאלי (נטורופתית ואשת קולינריה) וחזרנו עם מתכון שמתאהבים בו!

מה צריך?
1 בננה גדולה
חצי כוס קוואקר- שיבולת שועל להכנה מהירה (לטחון לקמח)
רבע כפית אבקת אפייה
רבע כוס חלב צמחי
1 ביצה L
כף שטוחה מייפל טבעי

להגשה
פקאן
מייפל טבעי
כל פרי טרי שאוהבים

מה עושים עכשיו?
מועכים את הבננה בקערה ומוסיפים ביצה, מייפל וחלב צמחי. מערבבים טוב. אז מוסיפים קמח שיבולת שועל ואבקת אפייה. מערבבים טוב טוב.

מחממים מחבת עם מעט שמן זית ויוצקים מהבלילה בכמות ובגודל הרצוי. אחרי 2-3 דקות הופכים לצד שני לעוד 2-3 דק' או עד שמשחים טיפה.
אנחנו ממליצות! לסדר את הפנקייקים בצלחת, לשים פרי חתוך ופקאנים ומעל הכל מייפל בנדיבות.

מילה מהנטורופתית שלנו נטאלי אנדצויג-גולקו
יצרנו כאן מתכון מושלם לפנקייק, גם מזין וגם טעים בטירוף. הוא מלא ערכים תזונתיים, ויטמיני B וחלבון.
הבננה עשירה בויטמינים ובאשלגן, נותנת לנו אנרגיה זמינה ותחושת שובע. המייפל 100% טבעי טהור, מכיל ויטמינים והמון ערכים תזונתיים. זה דגם משופר של המאכל האהוב, עם שיבולת שועל שעושה לנו מרקם עשיר וקצת יותר עבה. בקיצור תענוגגג!

בחסות שיבולת שועל של קוואקר – טעים בכל בוקר מחדש

צילום: אסף אמברם
מתכונאות וייעוץ קולינרי: ארז ונטאלי גולקו

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

11 תגובות

  1. ממליצה לעשות את זה קצת יותר מעניין… ..אבקת סוכר בתערובת ולמעלה כשמגישים למלא אבקת סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות