מאפינס תירס, פלפלים וגבינת צ'דר

רשת טיב טעם מציגה מתכון פשוט וקל להכנה יחד עם הילדים בבית! מאפינס תירס, פלפלים וגבינת צ'דר. המאפינס טעימים ואווריריים, יודעים לשמור על העסיסיות שלהם בזכות הנוכחות של גבינת הצ'דר בבלילה, ומטבל פלפלים צלויים שמוסיף צבע כתום

חומרים ל-6 מאפים גדולים (או 12 קטנים)

‏1 וחצי כוסות פחות כף קמח תופח

כפית מלח וכפית אורגנו יבש

‏1/2 כוס גרעיני תירס

2 ביצים

‏120 גרם גבינת צ'דר של Ford Farm מגוררת

‏צנצנת מטבל פלפלים צלויים של Polly

‏כוס חלב

קרדיט צילום אפיק גבאי

לשימון התבנית: שמן זית של Cirio

מחממים תנור ל- 190 מעלות ומשמנים את השקעים של תבנית מאפינס בשמן זית. מערבבים את החומרים היבשים עם תירס וגבינת צ'דר בקערה. טורפים ביצים עם מטבל פלפלים וחלב, מוסיפים לתערובת ומערבבים. יוצקים לשקעים עד 2/3 הנפח. אופים 25-20 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש עם פירורים לחים. בתאבון!

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות