סלט פסטה קר הכי טעים שתאכלי

מתכון פשוט שהוא בעצם ארוחה נהדרת וקלילה. לימי הקיץ כשאנחנו רוצות לא להתאמץ מדי, אבל לא רק. סלט שהוא חגיגה של בריאות, צבעים וטעם.

מה צריך?

350 גרם פסטה מבושלת

שמן זית וכפית חומץ בלסמי איכותי

מלח ופלפל שחור גרוס

גבינת פטה או בולגרית

חופן זיתים קלמטה וטאסוס

מעט עלי בזיליקום טריים ועלי ארגולה

מה עושים עכשיו

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים ומערבבים עם 2 כפות שמן זית. מוסיפים את יתר המרכיבים ומעט מלח, מערבבים, מתבלים בפלפל שחור גרוס, טועמים ומתקנים תיבול עם חומץ בלסמי ושמן זית או מלח לפי הטעם. מומלץ לשמור שעה במקרר עם ניילון נצמד- ואז להגיש.

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות