איך מכינים חריימה?

נראה שהמחלוקת הכי גדולה בישראל היא האם החריימה הכי טוב הוא טריפולטאי, מרוקאי או טוניסאי. אנחנו נדלג על הויכוח הזה ונציג לכן את המתכון הכי שווה שיש.

אז מה צריך?

  • 2 דגי מוסר ים או בורי, פרוסים ל-2-3 חתיכות עם העצמות
  • חצי כוס שמן זית
  • 8 שיני שום, קלופות וכתושות (לא להשתמש בשום בצנצנת אלא רק טרי)
  • 3 כפות פפריקה מרוקאית בשמן
  • 250 גרם רסק עגבניות
  • חצי כוס מים פושרים
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית קימל טחון
  • חצי כפית כורכום
  • מעט כמון
  • מלח לפי הטעם
  • 3 עגבניות שעברו ריסוק בבלנדר

📌📌 מחכה לך כאן הטבה בלעדית רק עד 14.7.2020 📌📌

מה עושים עכשיו?

בסיר רחב ושטוח מחממים שמן זית. מוסיפים את השום והתבלינים. מטגנים כחצי דקה, אז מוסיפים עגבניות מרוסקות ואת רכז העגבניות. מערבבים ומטגנים כ-4 דק' יחד. יוצקים מים, מערבבים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות לאיחוד הטעמים. טועמים ומתקנים תיבול (בשלב הזה הרוטב צריך להיות ממש טעים). מסדרים את נתחי הדג ברוטב, מבשלים כרבע שעה עד שהדג עשוי (שימו לב לא לייבש אותו). מגישים עם כוסברה ורבעי לימון.

אם פספסת, אז תסתכלי באמצע המתכון ותראי שדאגנו לך לקופון במתנה לקנייה הבאה שלך

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות