קונפי שום שהולך נפלא עם לחם טרי

זה כנראה הממרח הכי אהוב על הצרפתים (כמובן אחרי החמאה). הריח שלו והטעם הופכים כל פרוסת לחם לחגיגה אמיתית. את הקונפי אפשר לשמור בקירור, אבל מניסיון שלנו הוא נגמר כבר באותו היום.

מה צריך?

  • שום – לפחות 2 ראשים
  • שמן זית באיכות טובה
  • רבע כפית מלח

📌📌 מחכה לך כאן הטבה בלעדית רק עד 14.7.2020 📌📌

חסר מאפיין alt לתמונה הזו; שם הקובץ הוא 002-002-1.jpg

מה עושים עכשיו

מקלפים המון המון שיני שום. שוטפים אותן ושמים בסיר קטן. מכסים בשמן זית, מוסיפים טיפונת מלח ושמים על הלהבה הכי קטנה. מבשלים עד שהשיניים רכות ונימוחות (אפשר לטעום כדי לבדוק, אבל חשוב להתאפק לא לחסל הכל). במהלך הבישול חשוב להקפיד שהאש תהיה קטנה מאוד ושהשמן לא ירתח, כי אז השיניים נשרפות. השמן צריך לבעבע בעדינות ולא יותר. מדי פעם לערבב עם כף עץ ולוודא שהתחתית לא נחרכת. לשמור את השיניים בהירות ורק קצת זהובות. מצננים, מעבירים לצנצנת זכוכית ושומרים במקרר.

אם פספסת, אז תסתכלי באמצע המתכון ותראי שדאגנו לך לקופון במתנה לקנייה הבאה שלך

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות