ג'קי אזולאי מציגה: סלט טאבולה קוסקוס וטחינה

מנה מדהימה ומזינה של סלט טאבולה רענן וטעים. יש בו קוסקוס מלא ותיבול של טחינת אחוה שנותנת טוויסט למנה. בקיצור, קיבלנו מג'קי אזולאי מתכון לסלט נהדר ועשיר בטעמים, שיכול לשמש כארוחה עיקרית או כתוספת לאירוח משפחתי.

קרדיט צילום נופר בוגנים

מה צריך?

חבילה קוסקוס מקמח מלא להכנה מהירה

בצל ו- 3 מלפפונים

2 פלפלים אדומים ו- 2 צנוניות פרוסות דק

צרור כוסברה וצרור פטרוזיליה

צרור נענע וצרור שמיר

חופן אגוזי מלך

📌📌 מחכה לך כאן הטבה בלעדית רק עד 14.7.2020 📌📌

לטחינה:

1/4 כוס טחינה גולמית "אחוה"

כף שמן זית ו- 1/2 כוס מים

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

מה עושים עכשיו

מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן (עם מלח, שמן ומים רותחים), ומניחים לו להצטנן מעט. משתמשים בניילון נצמד לכיסוי. בצד קוצצים את עשבי התיבול. חותכים בצל, מלפפון ופלפל לקוביות קטנות ופורסים את הצנוניות לפרוסות דקות. מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה ומתבלים.

להכנת הטחינה: מערבבים טחינה גולמית עם מים, לימון סחוט, מלח ופלפל וטוחנים במעבד מזון או באופן ידני. ניתן להוסיף לרוטב מעט פטרוזיליה וכוסברה. יוצקים את רוטב הטחינה מעל הסלט, מפזרים אגוזי מלך ומגישים.

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות