הכי קייצי: מתכון לטרטר סלמון ואבוקדו שנעים להכין

אבוקדו גרנות משתפת אותנו במתכון למנה קלה להכנה ומשובחת כל כך, טרטר סלמון ואבוקדו. מנה טעימה ומיוחדת עם טעמים לימוניים.

מה צריך? (לכ- 4 מנות ראשונות)

200 גרם פילה סלמון טרי חתוך לקוביות
אבוקדו בשל חתוך לקוביות (של אבוקדו גרנות)

קרדיט צילום Depositphotos

מיץ מלימון שלם
כף שמן שומשום וכף שמן זית
שן שום כתושה
בצל סגול קצוץ קטן
כף רוטב סויה

מעט גרידת לימון 
קורט מלח

מה עושים עכשיו?

  1. מערבבים בקערה את הדג עם חצי ממיץ הלימון, גרידת הלימון, בצל סגול, כף שמן שומשום, כף רוטב סויה, שן שום כתושה ומלח. מכניסים למקרר ל- 10 דקות.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את האבוקדו עם יתרת מיץ הלימון, מלח ושמן זית.
  3. מניחים רינג על צלחת הגשה ומסדרים בשכבה התחתונה את קוביות האבוקדו ובשכבה השנייה את האבוקדו.

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות