סלט עוף מוקפץ שתמיד תמיד מצליח

מנה קלאסית וקלילה מהמטבח האסיאתי. המנה צבעונית, עשירה בטעמים, בריאה ובשילוב ירקות שהופכים את כל זה לחגיגה אמיתית.

מה צריך בשביל זה?
חצי כוס גזר פרוס לעיגולים
3 ברוקולי
כפית שמן
פרוסת חזה עוף חתוך לרצועות
כפית זנגביל טחון
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
פלפל אדום קצוץ
כפית שמן שומשום

מה עושים עם כל זה?
מערבבים את רוטב הסויה, השום והזנגביל בקערה קטנה. מוסיפים את רצועות העוף ומשרים 15 דקות לפחות.
מחממים היטב ווק בטפלון בכפית שמן אחת ומאדים קלות את הירקות למשך 4- דקות.
מניחים בצד.
מחממים את שמן השומשום ו"מטגנים" את העוף עד שמתבשל. מוסיפים את הירקות וכפית רוטב סויה ומערבבים עד שכל התבשיל מתחמם יחד.

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות