עוגה לשבת

עוגה עשירה בניחוח קוקוס ורום, כיאה לג'מאייקה

מצרכים:
85 גרם חמאה מלוחה (3% מלח)
135 גרם סוכר
100 גרם ביצים
170 גרם קמח
3 גרם אבקת אפייה
40 גרם קורנפלור
28 גרם רום
67 גרם קוקוס
55 גרם שמנת חמוצה 27%
זסט ומיץ מלימון אחד
זסט ומיץ של תפוז אחד

לסיום: שבבי קוקוס, סירופ 30 .

1

הכנה
בעזרת וו גיטרה מקרימים את הסוכר והחמאה הרכה, מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת הרום.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקורנפלור ולבסוף את הקוקוס ואת השמנת.
מסיימים עם הזסטים והמיץ של פירות ההדר.

מעבירים לתבנית ואופים ב-160 מעלות כ 50 דקות.

מערבבים את הסירופ ושבבי הקוקוס, מניחים על סיפלט ומקרמלים בעדינות בתנור ב- 180 מעלות, שומרים, מפזרים על העוגה כשהיא קרה.

קרדיט צילום: שירן כרמל

באדיבות הקונדיטור תומר כבירי, מרכז קורס קונדיטוריה בבישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה
קליק לאתר בית הספר בישולים

קראת? ספרי לנו מה את חושבת

13 תגובות

להגיב על לינור לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות דומות